top of page
  • aruheinarohelineko

AUTOVABAPÄEV, RATTAPÄEVAD

Updated: Jun 18, 2023

22. septembril tähistasime kogu lasteaiaga autovaba päeva ning korraldasime liikumisõpetajate organiseerimisel RATTARALLI.

Kõik - nii töötajad kui lapsed - täitsid tabeli, kuidas nad hommikul lasteaeda saabusid, kas jalgsi, rattaga, bussiga või autoga.

Rattaralli korraldamine aitas kaasa, et tõesti lapsed ka autovabalt lasteaeda saabusid - eriti tublid olid Rohutirtsud, kes tulid 100% vaid ratastega või jalgsi. Väga tublid olid veel Põrnikad, samuti Õnneämblikud, Liblikad ja Sipelgad, kus enamus lapsi tuli ratta/tõukerattaga või jalgsi.


Rattaralli toimus nii lasteaia territooriumil kui lasteaia ümbruses. Lapsed olid rõõmsad ja ärevuses - võrreldi kiivrite ja rataste värve ning kuna liikumine värskes õhus meeldib lastele väga, korraldasime oktoobris veel mitmeid rattapäevi.

Lisaks aktiivsele tegevusele valmisid kunstitööd, millel lapsed kujutasid vastavalt oma fantaasiale mootorita sõitvaid sõiduvahendeid - enamasti küll jõudsid paberile erinevad rattas, aga joonistati ka rulasid, paati ja isegi hobust. :)

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page