top of page
  • aruheinarohelineko

ERASMUS+

Aruheina lasteaed on liitunud Erasmus+ projektiga, et jagada erinevate riikide parimaid praktikaid.

Projekt keskendub sellele, kuidas õpetada lapsi ja õpetajaid kasutama infotehnoloogilisi- ja robootilisi vahendeid õppe- ja kasvatustöös.


2019. aasta 09.-10.detsembril osales Aruheina Lasteaia õppealajuhataja Erasmus+ kontaktseminaril TCA “Quality in Early Childhood Education and Care” Stockholmis, kus leiti lasteaiale koostööpartnerid - Rootsi, Läti, Itaalia ja Türgi. Aprill 2020 kirjutati valmis üheskoos projekt “ICT: Learning and Teaching with Critical Thinking” ning august 2020 sai projekt rahastuse. Projekti kestvus on 2020-2022 aasta.


Iga kuu on toimunud Zoomi vahendusel kohtumised, millest ühel tutvustasime ka enda lasteaia Rohelise Kooliga seotud tegevusi - taimede kasvatamine rühmaruumides ja õuealal, putukahotellid, kompostimine, õuesõpe, mudilasnõukogu jmt.

Plaanis on partnerriikidele ka külla minna, et kogemusi vahetada.


Märtsikuus aga pühendasime igale partnerriigile ühe nädala ja tutvusime nende riikide kommetega, vaatasime multifilme, kuulasime muusikat, vaatasime piltidelt tuntumaid ehitisi, mängisime mänge ja kord nädalas oli menüüs vastava riigi toit.


ROOTSI NÄDAL


LÄTI NÄDAL


ITAALIA NÄDAL


TÜRGI







7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page