top of page
  • aruheinarohelineko

LIIGUME LOODUSES

Updated: Mar 3, 2021

SÜGISRETKED

Septembris ja oktoobris tundsid mitmed rühmad rõõmu looduses viibimisest. Et tutvuda kodukoha loodusega, viis matkahimu meid Patika Mädajärve äärde.

Järv iseenesest pole väga suur ja laudtee pikkuseks ca 1 km, aga nii lastele kui suurtele loodushuvilistele täitsa paras looduse ilu ja erilisuse märkamiseks. Boonuseks veel värske õhk.

 

Kuna Patika Mädajärvest jäi veel väheks, siis käisid kaks rühma - Põrnikad ja Tegusad Mesilinnud - lisaks Mõigu terviserajal. Rada on Pirita-Ülemiste kanali ümber ja see on meie lasteaiale sedavõrd lähedal, et saame sinna lausa ise kohale jalutada.


 

TALVISED RETKED


Talvine Mõigu terviserada pakkus silmale palju ilu. Mets oli lumme mattunud ja puudel olid ilusad valged mütsid peas. Nagu tellitud, leidsime loomade söögikoha, kuhu jätsime ka omalt poolt linnukestele külakosti ja nemad tervitasid meid selle eest oma ilusa lauluga. Teerajalt leidsime surnud hiirepoja, keda saime lähedalt uurida ning lastele sai räägitud eluringist. Igal aastaajal on oma võlud, nüüd on meil eriti hea meenutada, milline on mets sügisel ja talvel.





27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page